Kundservice

Ring oss

0771-170 500

Måndag-torsdag: 9-17.
Fredag: 9-16.
Helgdagar stängt.

Maila oss

 support@lendlink.se

Vi svarar så fort vi kan.
Öppet vardagar.
Tillsvidare stängt på helgdagar.

Facebook

Kontoret på Facebook är öppet vardagar 9-17. Skicka din fråga så svarar vi så fort vi kan! Följ oss för mer info om peer-to-peer.

 På Twitter…

…hänger vi inte dagligen. Vill du få svar på en fråga gäller mail eller Facebook. Men följ oss gärna för innehåll om peer-to-peer.

 Feedbacka oss

Hjälp oss att bli ännu bättre. Din röst räknas! Skicka gärna ett mail med dina erfarenheter och åsikter till oss. Ris, ros eller mos!

Vilken ränta får jag?

Det är inte en uppsättning ränta för investerare, eftersom det inte är en uppsättning ränta för låntagare. Varje låntagares ränta är individuell och baserad på vår kreditbedömning. Som investerare kommer räntan att variera beroende på vilka lån som investeras i. LendLink använder riskbaserad ränta.

Hur ändrar jag mina uppgifter?

Du kan komma åt och ändra dina uppgifter när som helst genom att logga in på ditt konto via Mina sidor. Inloggning sker via mail och BankID.

Vet de som investerar i lånen vem låntagaren är?

Nej långivare och låntagare är alltid anonyma för varandra.

Vad är LendLinks arvode?

LendLink tar en uppläggningsavgift av låntagaren, en engångskostnad, samt en serviceavgift på ränteintäkten av långivaren.

Klagomål

Ibland uppstår tyvärr missförstånd och andra oklarheter. Om du är missnöjd med vår hantering av ditt ärende vill vi gärna att du kontaktar vår kundtjänst på support eller klagomålsansvarig på klagomål

Om du fortsatt inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende eller beslut kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller allmän domstol. ARN lämnar rekommendationer om hur tvister bör lösas. Förfarandet i ARN är avgiftsfritt för parterna.
Du kan även få råd och information hos en konsumentvägledare i din kommun eller hos Konsumenternas Bank- och Finansbyrå.

Allmänna reklamationsnämnden (ARN)

Konsumenternas Bank- och Finansbyrå