Direktinvestera i konsumentkredit.

Varför? Du slipper finansiella mellanhänder. Du får en stabil avkastning, kostnaderna blir låga och du sköter själv placeringen via vår plattform. Serviceavgift tar vi ut för att du ska slippa tråkig administration.

Att placera i konsumentkredit är inte nytt. Tillgångsslagen har funnits under lång tid och banker och kreditinstitut har framgångsrikt använt den, nu är den tillgänglig för investerare och företag.

Direktinvestering

Ur ett investeringsperspektiv har konsumentkrediter historiskt gett mycket stabil avkastning och låg korrelation med andra tillgångslag.  Den förhållandevis låga risken till den goda avkastningen är ett bra komplement till många portföljer. Vår plattform ger dig tillgång till ett spännande och växande tillgångsslag.

Minska kostnaderna

Genom att ta bort finansiella mellanhänder kan vi få ner kostnaderna. Vi har kommit fram till att de traditionella låneinstituten lägger på ca 4% på lånet som nu kan skickas vidare till dig. En kostnad som skickas vidare till dig i form av lägre räntor. Att låna ut peer-to-peer minskar dina kostnader och du får ut mer för varje krona.

Vår plattform

Vi backade ett par steg för att se vad traditionella låneinstitut gjorde för fel. Med år av erfarenhet från bank- och finansvärlden visste vi precis vilka flaskhalsar och showstoppers vi ville ta bort för att skapa vår produkt.

Sprid risken 

Vi nämnde det tidigare, men det tåls att upprepas igen. Tillgångsslaget konsumentkredit är ett perfekt komplement till din riskspridning. Och nu när den är tillgänglig för allmänheten finns det ingen ursäkt för att inte addera den till din portfölj.

Modern teknik

Tack Silicon Valley för tekniken ni tagit fram. Under huven på plattformen sitter det bästa vi kunde hitta på marknaden. Vi har nått vår vision och det blev bättre än vad vi hade vågat föreställa oss.

Vill du veta mer?

Kontakta mig för en presentation av LendLink.

Casper Hallas
 
casper.hallas@lendlink.se
+45 222 611 21