Stina lånar.
Magnus, Arvid, Lisa,
Pedro, Julia lånar ut.

Det är slut med höga låneräntor och låga sparräntor.
LendLink skapar genom peer-to-peer lending en sund och modern lånekultur.
Tillsammans fixar vi bättre räntor, det tjänar vi alla på.

Räkna ut din månadskostnad!

Lånebelopp

60 000 kr

Löptid

3 år

Ränta

4,9%

Månadskostnad: 1 796 kr

Månadskostnaden är inklusive uppläggningsavgift. Den effektiva räntan är 5,57%.

Ansök om lån

Peer-to-peer lending

Genom peer-to-peer lending lånar människor ut till andra människor, tack vare detta kan lån helt finansieras utan finansiella mellanhänder. Med modern teknik har vi skapat en säker och trygg plattform där människor och företag kan låna ut pengar till dig och mig. Ett lån av och för människor.

LÅNA

  • Låg ränta. Vi har inget intresse att ta ut en högre ränta än nödvändigt. Din individuella ränta sätts efter vår kreditbedömning.
  • Fast månadsavgift. Du har fast ränta och betalar samma avgift varje månad under hela lånets löptid.
  • Betala tillbaka lånet när du vill. Inga avgifter tillkommer och du betalar endast ränta till lånet är återbetalat.
  • Engångsavgift. Du betalar endast en uppläggningsavgift vid utbetalning av lånet.

Låna

LÅNA UT

  • Högre avkastning än de bästa sparkontona. 3-5 gånger högre avkastning än sparkonton beroende på vilken risknivå du väljer.
  • Du väljer själv din risknivå. Visst finns det en risk med att låna ut pengar. Men genom att låna ut lite till många sprider du din risk.
  • Stabil avkastning. Ränteutbetalning och amortering på månadsbasis. Du behöver inte längre vänta till slutet på året för att få din ränta.
  • Serviceavgift. Vi tar en serviceavgift som en fast procentandel av dina ränteintäkter. Inga intäkter ingen avgift!

Låna ut

Hur fungerar peer-to-peer lending via LendLink?

Vi vill göra det enklare, smidigare och billigare för människor att låna och låna ut. LendLink tillhandahåller en plattform som sammanför långivare och låntagare. Detta innebär att vi kapar alla finansiella mellanhänder mellan låntagare och långivare vilket gör att skillnaden mellan sparränta och låneränta försvinner. Självklart tar vi några avgifter för vår tjänst. Vi tar en uppläggningsavgift av låntagaren, en engångskostnad, samt en serviceavgift på ränteintäkten av långivaren. Punkt! Resultatet är att människor som lånar ut erbjuds en högre avkastning och låntagare lägre ränta via peer-to-peer lending än via traditionella låneinstitut. Läs mer om peer-to-peer-lån